Home » Behandelingen » Huidverbetering

Huidverbetering

De huid kan op verschillende manieren verbeterd worden: met apparatuur, d.m.v. massages of het toedienen van huidverbeterende producten. De combinatie hiervan geeft het meeste effect. De frequentie van de verzorging, ondersteuning van binnenuit en levensstijl spelen hierbij net zo een belangrijke rol. Wil je advies op maat, kom dat eerst voor de huidanalyse.


Nieuw in de praktijk!

Behandeling voor oogleden en rimpels bij de lippen.

 

Plasma lift behandeling om de hangende oogleden te verstrakken, rimpeltjes bij de lippen te verzachten en eventueel andere rimpeltjes te vervagen.  

 

Hoe werkt het?

Door plasma ontstaat er een vonk.  Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect optreed. Tijdens de behandeling is direct zichtbaar wat het resultaat van de behandeling wordt. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!

 

Behandeling

De behandeling is vrij pijnloos, zonder snijden en heeft een korte hersteltijd. Na de behandeling vertoont de huid een lichte zwelling dat gemiddeld drie dagen duurt. Er ontstaan kleine korstjes die na vijf tot zeven dagen verdwijnen. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen direct zonlicht.

 

Prijs:

Zone: één oog 49,- euro

Zone: beide ogen 79,- euro

Zone: lippen 59,- euro

Zone: één wang of kaaklijn 79,- euro

Zone: beide wangen of kaaklijn (beide kanten) of hals 149,- euro


 

Natuurlijke face-lift massage i.c.m. ultra-sound

20 min.

34,95 euro

Kuur 6x 29,95 euro, bij betaling in één keer

 

2 in 1 behandeling:  
Natuurlijke Facelift Massage is een techniek dat gezichtsspieren corrigeert, liftend werkt en rimpels verzacht. 
Ultrasound apparaat stimuleert de huid voor het aanmaken van nieuwe cellen van binnenuit.

 

Behandelingen

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Bindweefsel massage

20 min.

24,95 euro

Kuur 6x 19,95 euro, bij betaling in één keer

 

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, voert de afvalstoffen af, vermindert verklevingen in de huid en verstevigt het onderhuidsbindweefsel. Dat wil zeggen dat de stofwisseling beter wordt, dat de huid steviger aanvoelt, de teint egaler wordt en de rimpels vervagen.

 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Lymfedrainage massage

 

20 min.

19,95 euro

Kuur 6x 14,95 euro, bij betaling in één keer

 

De lymfedrainage massage stimuleert de lymfe doorstroom. Lymfedrainage bevordert het herstel van de huid, voert afvalstoffen af en werkt ontsteking remmend. Werkt goed bij acné en/of atrofische / eczeem huid, bij de vocht wallen, gezwollen ogen en bij een vocht vasthoudende huid. 
 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Collageen stimulerende behandeling (met bindweefsel massage) 

60 min. 
66,50 euro
 
Voelt je huid vaal en verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou! Tijdens de collageen stimulerende behandeling worden producten ingezet die de vorming van collageen-en elastine vezels stimuleren. Dit wordt i.c.m. de lichttherapie gedaan. Ook wordt  de bindweefselmassage toegepast om je huid optimaal te stimuleren voor het aanmaken van collageen-en elastine vezels. Deze behandeling is geschikt vanaf 30 jaar, afhankelijk van de huidconditie. 
 
Deze behandeling bestaat uit: diepte reiniging, bindweefsel massage, lichtmasker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.
 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Anti-aging behandeling (met face-lift massage)

60 min. 
69 euro

 

Ziet je huid er vermoeid en vaal uit? Krijg je rimpels, wordt de kaaklijn slapper en je huid verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

Tijdens de anti-aging behandeling wordt een anti-aging massage toegepast. Deze massage corrigeert de kaaklijn, lift de jukbeenderen en vervaagt de rimpels. Tijdens deze behandeling worden anti-aging producten toegepast i.c.m. de lichtmasker. De lichtmasker stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen- en elastine vezels waardoor de huid strakker en voller wordt. Deze behandeling is geschikt voor een rijpe huid. 

 

Deze behandeling bestaat uit: diepte reiniging, anti-aging massage, lichtmasker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Bij eerste behandeling krijg je een starterspakket cadeau t.w.v. 20 euro. 

 

Anti-pigment behandeling

60 min.
62,50 euro
 

Een anti-pigment behandeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De pigmentvlekken kunnen plaatselijk behandeld worden d.m.v. coaguleren en cryo-therapie (bevriezen) of in een kuur. In een kuur wordt het hele gezicht behandeld om optimaal resultaat te bereiken. Tijdens deze behandeling wordt lichttherapie toegepast en een fruitzuur peeling. Er worden pigment regulerende producten toegepast en advies voor thuis meegegeven. Pigment is een lastig te behandelen huidklacht en kost enige tijd om goede resultaten te bereiken. Daarom is het belangrijk dat je adviezen navolgt. 

 

Deze behandeling bestaat uit: diepte reiniging, huid behandelen tegen pigment, lichtmasker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Grove poriën reducerende behandeling

voor het hele gezicht

60 min.

62,50 euro

 

zone: neus, kin, voorhoofd en deel wangen

30 min.

34,95 euro

 

zone: neus, kin, voorhoofd

34,95 euro

zone: neus en deel wangen

24,95 euro

zon: neus

14,95

 

Heb jij last van grove poriën en wil je daar van af? Dat kan! Voor deze behandeling is het belangrijk dat je de zon vermijdt omdat er met de fruitzuren wordt gewerkt. Doe je het niet, dan loop je de kans op pigmentvlekken. Boek deze behandeling beter vanaf september t/m april. Om het effect te zien moet je deze behandeling in een kuur ondergaan. Aanbevolen een kuur van 6x. Bij een kuur van 6x en betaling in 1x krijg je 5 euro korting per behandeling. 

 

Deze behandeling bestaat uit je huid reinigen, behandelen op grove poriën, herstellen met de lichtmasker en verzorgen met producten die grove poriën reduceren. Het is aanbevolen om thuis een serum te gebruiken die poriën reducerend werkt voor een sneller resultaat. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Micro-needling 

voor algehele huidverbetering in het gelaat
 
55 min. 
55 euro + eenmalig 19,95 euro voor micro-needling set (deze wordt voor je in de praktijk bewaard en voor het hele kuur gebruikt) of 49,95 euro voor dermaroller (deze kun je naar huis meenemen)
 
Micro-needling is een techniek die toegepast kan worden als anti-aging behandeling om:
- fijne rimpels tegen te gaan, 
- littekens (o.a. acnélittekens) te verminderen, 
- onevenheden te verzachten,
- grove poriën te verkleinen,
- huidelasticiteit en teint te verbeteren, 
- doorbloeding te stimuleren en 
- pigmentatie te reduceren. 
 
Micro-titanium-naaldjes maken talloze prikjes in de huid waardoor de aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De huidstructuur, onevenheden en littekens wordt fijner. De pigmentatie neemt af en rimpels vervagen. Deze behandeling moet in een kuur uitgevoerd worden voor een optimaal resultaat. Micro-needling is meest huidvriendelijke techniek omdat de huidbarrière niet aangetast wordt. Het herstelperiode is relatief kort en de nazorg is minimaal. Deze behandeling is geschikt vanaf 30 jaar.
 
Deze Behandeling bestaat uit: diepte reiniging, huid behandelen, lichtmasker en verzorging. 
 

Micro-needling

€ 51,95

Micro-needling

€ 51,95

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Bij een kuur behandeling kijg je een starterspakket cadeau t.w.v. 20 euro. 

 

Lichttherapie

20 min.
19,95 euro
Kuur 6x 14,95 euro, bij betaling in één keer
 
Toepasbaar als: anti-aging, vermindering van grove poriën, remmen van acné (ontstekingen), verminderen van pigmentatie of herstellen van een beschadigde huid.
 
- Rood licht werkt anti-aging en stimuleert de aanmaak van collageen- en elastine vezels. 
- Blauwe licht werkt tegen acné(ontstekingen remmend) en reguleert talgproductie. 
- Groene licht remt de pigmentatie.
- Paars licht werkt als energiebron voor slappe en ontstoken huid.
- Geel licht stimuleert uitwisseling van zuurstof, bevordert werking van de lymfe, kalmeert de roodheid en versterkt de weerstand van de huid.
- Wit licht stimuleert de stofwisseling in de huid.
 
Deze Behandeling bestaat uit: de huid reinigen, een serum en lichtmasker. 
 

Lichttherapie

€ 17,95

Lichttherapie

€ 17,95

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Microdermabrasie

55 min.
64,95 euro
 
Een behandeling om littekens (o.a. acné littekens), onevenheden en grove poriën te verminderen. Het meest geschift voor een dikke en grove huid.
 
Microdermabrasie is een techniek dat goed ingezet kan worden voor:
- ongelijkmatige huid, 
- om littekens (o.a. acnélittekens) aan te pakken, 
- huid met grove poriën, 
- voor de onzuivere rokershuid.
 
Microdermabrasie behandeling bestaat uit: je huid polijsten en voeden met serums. Er kunnen verschillende serums ingezet worden. Het ligt aan de behoefte van je huid en welke huidprobleem je wilt aanpakken. De opname van de serums worden ondersteund door middel van een lichtmasker. Hiermee wordt de huid op celniveau geactiveerd voor de vernieuwing. 
 
Deze Behandeling bestaat uit: je huid reinigen, huid behandelen, herstellen en voeden. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

Betaal online en krijg een verzorginsproduct CADEAU. Maak ook tegelijk een afspraak online!

Wil jij eerst weten welke behandeling bij jouw huid past?

Kom dan eerst langs voor de huidanalyse!

of