Home » Behandelingen » Huidverbetering

Huidverbetering

De huid kan op verschillende manieren worden verbeterd: met apparatuur, d.m.v. massages of het toedienen van huidverbeterende producten. De combinatie hiervan geeft het meeste effect. De frequentie van de verzorging, ondersteuning van binnenuit en levensstijl spelen hierbij net zo een belangrijke rol. Wil je advies op maat, kom dat eerst voor de huidanalyse.

Sale!
Micro-needling is een techniek die toegepast kan worden als anti-aging behandeling om:
- fijne rimpels tegen te gaan, 
- littekens (o.a. acnélittekens) te verminderen, 
- onevenheden te verzachten,
- grove poriën te verkleinen,
- huidelasticiteit en teint te verbeteren, 
- doorbloeding te stimuleren en 
- pigmentatie te reduceren. 
 
Micro-titanium-naaldjes maken talloze prikjes in de huid waardoor de aanmaak van nieuw collageen- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De huidstructuur, onevenheden en littekens wordt fijner. De pigmentatie neemt af en rimpels vervagen. Deze behandeling moet in een kuur uitgevoerd worden voor een optimaal resultaat. Micro-needling is meest huidvriendelijke techniek omdat de huidbarrière niet aangetast wordt. Het herstelperiode is relatief kort en de nazorg is minimaal. Deze behandeling is geschikt vanaf 30 jaar.
 
Deze behandeling duurt 55 min. en bestaat uit: diepte reiniging, huid behandelen met dermapen, lichttherapie en verzorging. 
 
 
NIEUW! De PvH breidt deze behandeling uit met de zone hals en/of decolleté

Heb je interesse in deze uitgebreide behandeling, laat het de PvH weten en je krijgt de eerste behandeling cadeau! (zone hals en/of decolleté bij ondergaan van een micro-needling behandeling)

 

Koop je een kuur van 6x en betaal je in één keer dan krijg je 5 euro korting per behandeling. 

+ eenmalig 19,95 euro voor micro-needling set (deze wordt voor je in de praktijk bewaard en voor het hele kuur gebruikt) of 49,95 euro voor dermaroller (deze kun je naar huis meenemen)

 

Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

 

Plasma lift

€ 189,00

Plasma lift

€ 189,00

Plasma lift behandeling om de hangende oogleden te verstrakken, rimpeltjes bij de lippen te verzachten en eventueel andere rimpeltjes te vervagen.  

 

Hoe werkt het?

Door plasma ontstaat er een vonk.  Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect optreed. Tijdens de behandeling is direct zichtbaar wat het resultaat van de behandeling wordt. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!

 

Behandeling

De behandeling is niet pijnloos. Het beste kan jij het behandelde gebied met Emla créme kalmeren die je bij de huisarts vraagt. Een voordeel van de behandeling is dat er zonder snijden een liftende effect gecreëerd kan worden. Na de behandeling vertoont de huid een lichte zwelling dat gemiddeld drie dagen duurt. Er ontstaan kleine korstjes die na vijf tot zeven dagen verdwijnen. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen direct zonlicht.

 

Een anti-pigment behandeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De pigmentvlekken kunnen plaatselijk behandeld worden d.m.v. coaguleren en cryo-therapie (bevriezen) of in een kuur. In een kuur wordt het hele gezicht behandeld om optimaal resultaat te bereiken. Tijdens deze behandeling wordt met laser of fruitzuur peeling gewerkt. Er wordt gewerkt met pigment regulerende producten en lichttherapie. Het is belangrijk om hyper-pigmentatie zowel in de praktijk als thuis juist te behandelen. Gebruik daarom de PvH aanbevolen producten. 

 

Deze behandeling duurt 60 min. en bestaat uit: diepte reiniging, huid behandelen tegen hyper-pigment (laser of andere techniek in overleg), masker i.c.m. lichttherapie en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Er is ook mogelijk pigment in zones te behandelen:

1 zone: één gebied zoals kin, wangen of voorhoofd. 

2 zones: twee gebieden zoals kin en wangen, wangen en voorhoofd ezv. 

3 zones: drie gebieden zoals kin, wangen en voorhoofd (in overleg). 

4 zones: vier gebieden in overleg. 

 

Betaal online en krijg een extra verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

Super Skin Rejuvenation (SSR)

 

Huidverbetering d.m.v. laser. Nieuw in de praktijk!

 

SSR staat voor Super Skin Rejuvenation, een nieuwe technologie om elk deel van het gezicht volledig te verjongen. Het systeem werkt volgens E-light technologie (Intensive Pulse Light (IPL) met Bi-Polair Radio Frequentie (RF)). De huid wordt beter beschermd door een lage flitstemperatuur. De resultaten zijn uiteraard mooi met minimale risico's. Na de behandeling wordt de huid licht rood en dit trekt na een half uur weg. De behandeling is pijnloos. 

 

Hoe werkt het?

Het pulserende licht dringt door de bovenste huidlaag heen en komt tot aan de 2de laag van de huid waar alle processen plaatsvinden. Zoals melanine cellen (pigmentcellen) of vasculititis (couperose genoemd). De aangetaste cellen worden vernietigd en via het lymfestelsel of ''micro korstvorming'' afgevoerd. Een gunstige bijwerking van deze behandeling is de stimulatie van de collageenproductie, het verbeteren van de huidtextuur en fijne lijntjes. 

SSR technologie op de huid met acné of rosacea bestrijdt bacteriën en ontstekingen. De warmte van de lichtenergie richt zich op de bacteriën of/en ontstekingen tot in de diepere huidlagen en zorgt ervoor dat zowel acné als rosacea worden bestreden.

 

De behandeling bestaat uit: huid reinigen (geen diepte reiniging), behandelen met SSR apparaat, je huid voeden of herstellen en zo nodig lichttherapie toepassen. Wil jij huidverbeterende resultaten bereiken, dan is het advies een kuur behandeling van 6 behandeliongen te ondergaan.

 

Koop een kuur online en krijg een serum cadeau (dat bij je huid past) cadeau t.w.v. 35 euro.

20 min.

Kuur 6x 19,95 euro, bij betaling in één keer

 

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, voert de afvalstoffen af, vermindert verklevingen in de huid en verstevigt het onderhuidsbindweefsel. Dat wil zeggen dat de stofwisseling beter wordt, dat de huid steviger aanvoelt, de teint egaler wordt en de rimpels vervagen.

 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.


Koop je een kuur van 6x en betaal je in één keer dan krijg je 5 euro korting per behandeling.

Voelt je huid vaal en verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou! Tijdens de collageen stimulerende behandeling worden producten ingezet die de vorming van collageen-en elastine vezels stimuleren. Dit wordt i.c.m. de lichttherapie gedaan. Ook wordt  de bindweefselmassage toegepast om je huid optimaal te stimuleren voor het aanmaken van collageen-en elastine vezels. Deze behandeling is geschikt vanaf 30 jaar, afhankelijk van de huidconditie. 
 
Deze behandeling duurt 60 min. en bestaat uit: diepte reiniging, bindweefsel massage, lichtmasker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.
 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

20 min.

Kuur 6x 24,95 euro, bij betaling in één keer

  
Natuurlijke Facelift Massage is een techniek dat gezichtsspieren corrigeert, liftend werkt en rimpels verzacht. 

Cupping is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. 'Cuppings' worden vacuüm gezogen en over de  huid geschoven waardoor de doorbloeding wordt stimuleerd, spieren en bindweefsel los masseerd. Hiermee wordt de huid gestimuleerd voor vernieuwingsproces en beter funtioneren van het onderhuidsbindweefsel.

 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

 

Koop je een kuur van 6x en betaal je in één keer dan krijg je 5 euro korting per behandeling.

Ziet je huid er vermoeid en vaal uit? Krijg je rimpels, wordt de kaaklijn slapper en je huid verliest elasticiteit? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

 

Tijdens de anti-aging behandeling wordt specifiek gewerkt aan rimpels of verbetering van huidstructuur d.m.v. fruitzuur peeling of laser. Tijdens deze behandeling worden anti-aging producten toegepast i.c.m. de lichttherapie. De lichtmasker stimuleert het produceren van fibroblasten bij de aanmaak van collageen- en elastine vezels waardoor de huid strakker en voller wordt. Deze behandeling is geschikt voor een rijpe huid. 

 

Deze behandeling duurt 60 min. en bestaat uit: diepte reiniging, huid behandelen op specifieke plekken met laser of fruitzuurpeeling, lichttherapie i.c.m. met een toepasselijke masker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

voor het hele gezicht

60 min.

62,50 euro

 

zones: neus, kin, voorhoofd en deel wangen

30 min.

 

4 zones: 1 behandeling 34,95 euro, een kuur van 6x 29,95 euro.

3 zones: 1 behandeling 29,95 euro, een kuur van 6x 24,95 euro.

2 zones: 1 behandeling 24,95 euro, een kuur van 6x 19,95 euro.

1 zone: 1 behandeling 19,95 euro, een kuur van 6x 14,95 euro.

 

Heb jij last van grove poriën en wil je daar van af? Dat kan! Voor deze behandeling is het belangrijk dat je de zon vermijdt omdat er met de fruitzuren wordt gewerkt. Doe je het niet, dan loop je de kans op pigmentvlekken. Boek deze behandeling beter vanaf september t/m april. Om het effect te zien moet je deze behandeling in een kuur ondergaan. Aanbevolen een kuur van 6x. Bij een kuur van 6x en betaling in 1x krijg je 5 euro korting per behandeling. 

 

Volledige behandeling duurt 60 min. bestaat uit:

- je huid reinigen,

- behandelen op grove poriën,

- herstellen met de lichtmasker en

- verzorgen met producten die grove poriën reduceren.

 

Het is aanbevolen om thuis een serum te gebruiken die poriën reducerend werkt voor een sneller resultaat. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

 

Koop je een kuur van 6x en betaal je in één keer dan krijg je 5 euro korting per behandeling.

Lichttherapie

€ 19,95

Lichttherapie

€ 19,95

Kuur 6x 14,95 euro, bij betaling in één keer

 

LED- Licht therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering.


Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

 

- Rood licht werkt anti-aging en stimuleert de aanmaak van collageen- en elastine vezels. 

- Blauwe licht werkt tegen acné(ontstekingen remmend) en reguleert talgproductie. 

- Groene licht remt de pigmentatie, ontstekingen en kalmeert de huid.

- Paars licht helpt de huid te genezen van (acné-) littekens en werkt verfijnend op grove poriën.

- Geel licht stimuleert uitwisseling van zuurstof, bevordert werking van de lymfe, kalmeert de roodheid en versterkt de weerstand van de huid.

- Wit licht stimuleert de stofwisseling in de huid.

 

Deze behandeling duurt 20 min. bestaat uit: de huid reinigen, een serum en lichtmasker. 

 

Nieuw! Betaal online en krijg een verzorgingsproduct cadeau van dermatologische cosmetica, speciaal voor je huid, op maat gemaakt. Maak een afspraak online.

 

Koop je een kuur van 6x en betaal je in één keer dan krijg je 5 euro korting per behandeling.

Wil jij eerst weten welke behandeling bij jouw huid past?

Kom dan langs voor een huidanalyse!

of