Home » Behandelingen » Huidherstel

Huidherstel

Huidherstel kan al huidverbetering zijn! Als de huidbarrière (beschermlaagje van de huid) is aangetast, de huid is rood, met couperose adertjes, trekkerig en droog, dan is het advies met een herstellende behandeling te starten. Wil je meer over je huiconditie, kom dan langs voor een huidanalyse!

Behandelingen

 

Herstellende behandeling 

60 min. 
59 euro
 
Voor een ruwe, trekkerige, geïrriteerde, droge en onrustige huid. 
 
 
1. Je huid wordt gereinigd d.m.v. een enzympeeling en stoom. Of eventueel d.m.v. een borstelapparaat en een diepte reiniging.
2. Alle mee-eters, onzuiverheden en eventueel gerstekorrels worden verwijderd.
3. Indien gewenst worden de wenkbrauwen geepileerd of geharst.
4. Daarna wordt een ontspannende massage toegepast dat de doorbloeding verbetert.
5. Je huid wordt hersteld met een huidbarrière herstellende masker.
6. De behandeling kan eventueel uitgebreid worden met lichttherapie* voor een optimaal herstel. 
7. De behandeling wordt afgesloten met een product dat bij je huid past om herstel te bevorderen.
8. Indien gewenst krijg je advies voor thuis om het effect van de behandeling te verlengen. 
 
* lichttherapie zit niet standard in een behandeling. Je kunt hem als extra boeken tegen een toeslag van 7,50 euro.
 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Boek jij deze behandeling i.c.m. de huidanalyse en lichttherapie, dan krijg je een starterspakket t.w.v. 10 euro.

Vochtarme en droge huid 

60 min. 
62,50 euro
 
Voelt je huid strak, trekkerig en schilferig aan? Heb jij krakelee rimpeltjes en is de teint dof? Vermoedelijk heb jij dan een vochtarme en/of droge huid. Aan de hand van een huidanalyse stelt de PvH een behandelplan voor. Het kan zijn dat de behandeling herhaald moet worden en dat je een aantal gewoontes moet aanpassen. De PvH adviseert jou graag hierover in de praktijk. 
 
Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, massage, masker en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen. Je kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met lichttherapie van 7,50 euro.
 

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Acné huid

met vergoeding via verzekering

 

60 min.

tot 18 jaar 45 euro

tot 21 jaar 55 euro

vanaf 21 jaar 59 euro

 

Acné behandeling bestaat uit je huid reinigen, verwijderen van puistjes en mee-eters, herstellen en verzorgen. De huid wordt gekalmeerd en de ontstekingen worden geremd. Bij matige ontstekingen wordt lymfedrainage massage toegepast. Dat helpt ontstekingen af te voeren. Thuis moet je je huid met juiste producten verzorgen, anders krijg je de ontstekingen na een paar dagen terug. Stress, voeding en levensstijl spelen hierbij een belangrijke rol. De PvH adviseert jou graag hierover in de praktijk.

Bij acné kunnen ook chemische peeling toegepast worden om talgproductie te reduceren en ontstekingen te remmen. Dat wordt in overleg gedaan. Acné littekens kunnen door middel van micro-needling of microdermabrasie behandeld worden. Dat hangt van de huidconditie af.

 

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, massage, masker en verzorging. Je kunt deze behandeling eventueel uitbreiden met lichttherapie van 7,50 euro. Lichttherapie helpt ontstekingen te remmen waardoor de huid sneller herstelt.

 

Acné huid

€ 42,95

Acné huid

€ 42,95

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Probleem huid

rosacea, couperose, psoriasis, eczeem
 
60 min. 
65,50 euro
 
Bij couperose is er sprake van zichtbare adertjes die als esthetisch niet mooi worden gezien. Een coagulatie behandeling is voor een couperose huid meest effectieve behandeling. Er wordt gewerkt met een apparaat die de adertjes dichtslibt. Als de huid heel erg dun is, dan moet eerst de huidbarrière opgebouwd worden. Het kan zijn dat de behandeling na een tijd herhaald moet worden. Levensstijl, erfelijkheid en verzorging van de huid spelen hierbij een belangrijke rol.
 
De oorzaak van rosacea is een zuur lichaam wat de behandeling beïnvloedt. Dit vraagt om een andere aanpak. De behandeling is gericht op het kalmeren van de huid en het herstellen van de ontstekingen. Een juist product voor thuis gebruik is onmisbaar. Zonder goede ondersteuning met een thuisproduct bereik je geen optimaal resultaat. 
 
Psoriasis en eczeem wordt door mensen als uiterst onaangenaam ervaren. Het is belangrijk deze behandeling in kuren uit te voeren en thuis met de juiste verzorging te ondersteunen.
 
Deze behandelingen bestaat uit: een reiniging, ontsteking remmen en/of de huid kalmeren en herstellen. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

Probleem huid

€ 62,95

Probleem huid

€ 62,95

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

 

Huid na kanker

55 min. 
55,50 euro
 

De huid na kanker is meestal uitgeput na een medische behandeling. De huid kan gevoelig, droog en geïrriteerd aanvoelen. Dat heeft meestal te maken met de weerstand van de huid. Dan is het belangrijk om de huid te herstellen en thuis met de juiste producten te ondersteunen. Het herstel van je huid kost meestal de tijd. De PvH adviseert jou graag hierover in de praktijk.

 

Deze behandeling bestaat uit: een reiniging, herstellende en kalmerende masker, massage en verzorging. Inclusief: wenkbrauwen epileren of harsen.

Huid na kanker

€ 52,95

Huid na kanker

€ 52,95

Betaal online met korting en maak tegelijk een afspraak.

Meer weten over: