Home » Acties

Acties

beMineral® voorjaarscollectie 

Sweet Lilac in Lisbon

In de voorjaarscollectie van beMineral kom je vooral frisse lila- en paarstinten tegen. Kleuren die je in een mooie lila bloesemboom aantreft. Op de ogen sprankelend en fris lila en paars en op de wangen fris roze en de lippen zijn rustig met een mooie warm roze/paarse tint.

 

Wil jij meer weten over deze kleuren en actie, kijk dan in de webshop.

 

Wil jij jou leren opmaken in deze kleuren, dan kan jij jou aanmelden voor de workshop. De workshop kost 14,95 euro en voor vaste klanten gratis. Meld je aan via de mail


 

Epi Nouvelle eyepads

De verpakking bestaat uit 6 eyepads

 

Heb jij vermoeide ogen? Fijne lijntjes, rimpeltjes, wallen en donkere kringen onder je ogen? Dan is Epi Nouvelle eyepads een product voor jou. Epi Nouvelle eyepads helpen de huid 10x meer vocht op te nemen. Dit dankzij de eigenschappen van cellulose dat uit planten wordt gewonnen. Meer vocht in de huid zorgt voor meer elasticiteit en een betere huidconditie. De eyepads kalmeren tegelijkertijd de huid waardoor deze rustiger en egaler wordt. 

 

Het is wel belangrijk dat jij de hele kuur afmaakt. Daarom zit in de verpakking 6 eyepads voor een goede herstel van de huid. 

Jij kan eventueel de eyepads combineren met een oogbehandeling in de praktijk. De behandeling kost 29,95 euro. In een kuur van 6x 24,95 euro. 

 

Jij kunt de Epi Nouvelle eyepads ook aanschaffen in de webshop! Of cadeau krijgen bij het aanschaffen van beMineral voorjaarscollectie.