Omega-3 supplement

Artikel 4 van 4

De PvH werkt graag met Eqology Omega-3 supplement omdat Eqology producten vrij zijn van: synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen. Het product wordt gemaakt zonder geconserveringsmiddelen en rechtstreeks vanuit de fabriek naar je toe verstuurd. Je krijgt het dus elke maand vers thuis opgestuurd!

De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie. Voedingssupplementen worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici. Productontwikkeling vinden plaats in Noorwegen en producten zijn gemaakt met natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten.


Bestel Eqology supplementen via de PvH en spaar voor gratis producten! Stuur een bericht naar info@praktijk voorhuidverbetering.nl en de PvH meld je aan voor een maandelijkse abonnement. Je betaalt online en jij kunt stoppen wanneer je wilt, zonder opzegtermijn.


Er zijn twee soort Omega-3 supplementen beschikbaar:

🌿 De omega-3 Visolie uit kabeljauw. Meer info over duurzame vangst.

  • Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3.
  • Met polyfenolen (anti-oxidanten) uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie en vitamine D3.
  • Draagt bij de kwaliteit van je huidcellen, werkt ontstekingsremmend, voorkomend vele huidproblemen en remt verouderingsproces van de huid.
  • Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren.
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.

🌿 De omega-3 Vegan olie uit de 100% veganistische, duurzame en verse microalgen van de soort Schizochytrium met koudgeperste, hoogkwalitatieve biologische olijfolie, anti-oxidant van essentieel rozemarijnextract, vitamine E en vitamine D2.

  • Een uitgebalanceerde olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3.
  • Draagt bij aan potentiële ontstekingsremmende behandelingen en de preventie van hart- en vaatziekten.
  • Goed voor het immuunsysteem, het triglyceridegehalte in het bloed en de bloeddruk.
  • Vitamine D2 draagt bij aan het behoud van gezonde botten en tanden.
  • De microalgen zijn vrij van omgevingstoxines omdat ze zijn gekweekt in gezuiverd zoutwater en een V transportlabel.

De omega-3-olie in EQ Pure Arctic Oil bestaat uit DHA- en EPA-concentraten van kabeljauw gevist door visserijen in de Noordelijke IJszee. De MSC- en CoC-gecertificeerde productiefaciliteit Pharma Marine maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde technologie die een uitgebreid reinigingsproces omvat.  Hierdoor kan zeer voedzame vis gebruikt worden als basis voor de productie van zuivere, duurzame omega-3 producten van een bijzonder goede kwaliteit.

Deze Noorse kabeljauwvisserijen (Noordoostelijke Arctische kabeljauw, schelvis en koolvis) zijn gecertificeerd door de Marine Stewardship Council (MSC). Pharma Marine heeft bovendien het Chain of Custody (CoC)-certificaat in overeenstemming met de MSC-normen voor het handhaven van de traceerbaarheid terug naar de vorige lot. MSC-certificering staat voor de gouden standaard, aangezien slechts 10% van de visserijen wereldwijd deze certificering hebben. Meer info over duurzame vangst van Eqology.

© 2021 - 2024 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel