Hyaluronzuur Liposome Plus

Vorige Artikel 19 van 33 Volgende

Hyaluronzuur Concentraat Liposome* Plus is een intensieve moisturizer en anti-aging serum in één. Liposomen stabiliseren de hyaluronzuur en transporteren naar dieper huidlagen.

Hyaluronzuur behoort tot de groep glycosaminoglycanen en wordt daarom hyaluronzuur genoemd. Men spreekt ook van hyaluronzuur met een hoog en laag molecuulgewicht (M). Ter vergelijking met water: M = 18 is Hyaluronzuur M = van 20.000 tot 2.000.000 Dalton. Hyaluronzuur Concentraat Liposome Plus heeft molecuulgewicht (M) 20.000-50.000 Dalton en kan daarom veel meer vocht vasthouden in de huid. Dat heeft invloed op de elasticiteit en stevigheid van de huid waardoor de rimpels minder zichtbaar worden. 

Toepassing:

Puur op de huid, plaatselijk of aanvullen in DMS®* basiscrèmes. Kan toegepast worden op het gezicht, ogen, hals en decolleté.

* Liposomen zijn microscopisch kleine en holle vetbolletjes waarvan de wand  (het membraan) opgebouwd is uit een dubbele laag fosfolipiden. Deze fosfolipiden zijn identiek aan de fosfolipiden van de huid. Fosfolipiden bestaan uit een bolvormig hydrofiel (waterbindend) gedeelte en een staartvormig lipofiel (vetbindend) gedeelte. Deze natuurlijke fosfolipiden worden voor cosmetische toepassingen uit soja gewonnen (lecithine).

Een gedehydrateerde huid is in wezen daarom een huid met een tekort aan fosfolipiden, waardoor er niet genoeg water in de huid kan worden opgeslagen. Door liposomen - dus eigenlijk fosfolipiden in een holle bolvorm gevuld met water - op de huid aan te brengen worden de tekorten aangevuld en zal de huid maximaal worden gehydrateerd.

DMS® is een afkorting van Derma Membrane Structuur. DMS® producten bevatten huididentieke stoffen en zijn in staat de natuurlijke huidbarrière (beschermlaagjes) te herstellen. DMS® is zeer huidvriendelijk en minimaliseert het risico op huidirritaties.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel