Dermaviduals® Stimulerende massage olie

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende

Stimulerende massage olie van Dermaviduals® beval amandel-, jojoba-, avocado-, olijf- en druivenpitten olie. 
Zonder paraffine waardoor de olie goed door de huid wordt opgenomen en voelt niet vet aan. 

Avocado olie bevat triglyceriden van de oleic-, linol- en palmitinezuur. Daarnaast een hoog percentage van fytosterolen, vitaminen A, D en E.

Druivenpitten olie bevat 58-78% linolzuur (omega-6-zuur), hoge doseringen van oliezuur en vitamine E.

Amandel olie voorziet de huid van huididentieke vetten.

Jojoba olie is een wax ester, heeft kleine hoeveelheid van vitamine E en C.

Olijf olie bestaat hoofdzakelijk uit triglyceriden dat tot de groep van minder vette oliën behoort. Het kan gemakkelijk op de huid verdeeld worden. Dringt goed in en verzacht tevens de huid. Verzorgt de huid zonder een olieachtige glans na te laten.

Gebruik: Puur op de huid aanbrengen, goed verdelen. Het kan gebruikt worden zowel als massageolie, maar ook als gezichts- en lichaamsverzorging. Goed te combineren met de algen masker. Dan creëer je een bodypakking voor extra hydratatie en verbeteren van microcirculatie. Microcirculatie zorgt voor een beter stofwisseling en bevordert het afvoeren van afvalstoffen. 

Stimulerende massage olie beval amandel-, jojoba-, avocado-, olijf- en druivenpitten olie. 
Zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen van geur- en kleurstoffen. Bevat geen paraffine waardoor die goed door de huid wordt opgenomen en voelt niet vet aan. 

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2023 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel