Isoflavone serum

Vorige Artikel 21 van 33 Volgende

Isoflavone serum - geschikt voor de huidproblemen die veroorzaakt zijn door de hormonale schommelingen, overbeharing, voor de huid met verhoorningsstoornis en tekort aan oestrogeen.

Isoflavone serum regenereert de huid, voert de afvalstoffen af, verbetert talgproductie en remt de haargroei af. Bij de hyperactieve talgklieren (verhoorning) wordt het talgproductie niveau gereguleerd. Ook stimuleert hij collageen synthese, de celvorming en vertraagt het afbraakproces van collageen.

Samenstelling: Genistine en Daidzin kunnen een lokale oestrogeen tekortkomingen compenseren en worden in cosmetica gebruikt ter voorkoming van hormoongerelateerde huidproblemen. Collageensynthese en celvorming worden gestimuleerd, afbraak van collageen vertraagt. Activiteit met versterkte testosteron (acné huid) en de talgklieren kan weer worden genormaliseerd. 

Isoflavone serum is ingekapseld in nanopartikel voor een goede opname in de huid. Nanopartikelen van Dermaviduals® zijn gemaakt op basis van fosfatidylcholine, zijn water- en biologisch afbreekbaar.

Fosfatidylcholine is een onderdeel van lecithine. Fosfatidylcholine is in belangrijke mate betrokken bij de instandhouding van gezonde celwanden en zenuwbanen.

Lecithine stabiliseert de huidbarrièrelaag van de huid en verbetert opneembaarheid van de werkzame stoffen. Lecithine van Dermaviduals® wordt gewonnen uit soja.

In Dermaviduals® producten zitten geen conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen, sulfaten (agressief reinigingsmiddel), siliconen, minerale oliën (vetten zoals paraffine en vaseline die te huid afsluiten), emulgatoren (synthetische bindingsmiddelen) en aminen. Het product is gemaakt op basis van organische ingrediënten. Dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. 

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel