Epi Nouvelle Naturelle

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Epi Nouvelle Naturele is een product dat door de Dermaviduals volledig wordt ondersteund. Dit omdat dit masker heel uniek is bij het herstellen van een onrustige, rode en geïrriteerde huid. Epi Nouvelle Naturelle heeft een hydraterende, verkoelende en kalmerende werking op de huid. Als resultaat een extreem zachte en gladde huid.

Epi Nouvelle Naturel gezichtmasker is gemaakt van huidvriendelijk biomateriaal, verkregen uit plantaardige grondstof van biopolymeer. 100% pure cellulose heeft unieke eigenschappen zoals de huid 10x kunnen hydrateren, verkoelen en kalmeren.

Het GEZICHTSMASKER van Epi Nouvelle Naturele is bij uitstek geschikt voor een kwestbarre, geirriteerde, rode, vochtarme en beschadigde huid. Het GEZICHTSMASKER past zich perfect aan de gezichtsvormen aan en blijft goed zitten zodat jij tussendoor kan bewegen. 

De OOGPADS van Epi Nouvelle Naturele worden gebruikt voor de vermoeide ogen, tegen wallen onder de ogen en zeer vochtarme huid. De OOGPADS passen zich perfect aan de ooghoeken aan. De huid wordt gekoeld en voorzien van voldoende vocht. De regeneratie van de huid wordt goed ondersteund en de roodheid of irritaties zullen verminderen.

© 2021 - 2022 Praktijk voor Huidverbetering Hilversum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel